ازبین رفتن سوسک ها به اندازه خرس های قطبی با اهمیت است، 40 درصد گونه های حشرات رو به انقراض هستند.
محققان به این نتیجه رسیدهاند که تغییرات آب و هوایی میتواند گونههای مختلف حشرات را هم با خطر انقراض مواجه کند.
حشرات با وجود این که معمولا کوچک هستند، اما بر سیاره زمین حکومت میکنند. حشرات بیش از دو سوم از ۱.۵ میلیون گونه جانوری شناخته شده و ستون فقرات زنجیره غذایی را در کره زمین تشکیل میدهند.
دانشمندان تخمین میزنند که ۴۰ درصد از گونههای حشرات رو به زوال باشند و یک سوم آنها نیز در معرض مواجه شدن با خطر انقراض قرار دارند. از دست دادن زیستگاه، استفاده از آفت کشها و تغییرات آب و هوایی، حشرات را با هر شکل و اندازهای که باشند، از جمله سوسک سرگین (سرگین غلتان) را تهدید میکند.
کیمبرلی شلدون، حشره شناس در دانشگاه تِنسی، که در مورد سوسکهای سرگین تحقیق میکند، معتقد است که حشرات مسئول هوادهی و بازگرداندن مواد مغذی به خاک هستند که یک فرآیند حیاتی برای کشاورزی و پوشش گیاهی است. آنها همچنین انتشار گازهای گلخانهای ناشی از موادی مانند کود گاوی را کاهش میدهند.
او و تیم همکارانش در گلخانههای طراحی شده، یک سیاره در حال گرم شدن را شبیهسازی کردند تا ببیند سوسکها چگونه واکنش نشان میدهند. آنها دریافتهاند که سوسکهای سرگین حفاری خود را در عمق خاک عمیقتر میکنند تا از فرزندانشان در برابر گرم شدن آب و هوا و نوسانات شدید دما محافظت کنند.
خانم شلدون توضیح داد: ««خلاص شدن از مدفوع، خلاص شدن از بدن مرده، از جمله کارهای تخریبی مهمی است که سرگین غلتان انجام میدهد. بنابراین، در صورت نبود آنها انواع عوامل بیماریزا که بین حیوانات و انسانها منتقل میشوند.»
منبع: یورونیوز
برای تبلیغات در برترین ها کلیک کنید.