گوشت در رژیم غذایی انسان های اولیه جایی نداشته است

سایت برترین ها

بر اساس نتایج یک مطالعه جدید، آسترالوپیتکوس، یکی از اجداد اولیه انسان که ترکیبی از ویژگی‌های انسان‌نما و میمون‌نما را داشت، هیچ‌گونه گوشتی مصرف نمی‌کرده و رژيم غذایی‌اش عمدتا بر پایه گیاهان بوده است.

این مطالعه روز پنجشنبه، ۱۶ ژانویه در مجله “Science” منتشر شد.

از آنجا که شیمی غذایی که یک فرد مصرف می‌کند در بافت‌های بدن، از جمله بخش‌های سخت مانند مینای دندان حفظ می‌شود، محققان هفت دندان آسیاب فسیل شده موجود در “غارهای آهکی استرکفونتین”، در نزدیکی ژوهانسبورگ که متعلق به آسترالوپیتکوس‌های ۳.۷ تا ۳.۳ میلیون سال پیش بوده را بررسی کردند. این غارها بخشی از منطقه “مهد بشریت” آفریقای جنوبی هستند و به دلیل وجود فسیل‌های اجداد انسانی شهرت دارند.

تینا لودکه، ژئوشیمی‌دان از موسسه ماکس پلانک آلمان و نویسنده اصلی این تحقیق گفت: «مصرف گوشت احتمالاً نقش مهمی در گسترش ظرفیت جمجمه – یعنی افزایش اندازه مغز – در طول تکامل انسان ایفا کرده زیرا منابع حیوانی منبعی بسیار غنی از کالری و حاوی مواد مغذی، مواد معدنی و ویتامین‌های ضروری برای تغذیه مغز هستند.»

او افزود: «با این حال داده‌های ما این فرضیه را به چالش می‌کشد که گوشت یک جزء حیاتی رژیم غذایی آسترالوپیتکوس بوده است.»

گونه آسترالوپیتکوس از حدود ۴.۲ تا ۱.۹ میلیون سال پیش در شرق و جنوب آفریقا سکونت داشته است.

استرالوپیتکوس‌ها بیشتر اوقات مثل ما راه می‌رفتند، اما همیشه نه. قادر به بالارفتن از درخت بودند. مغز بسیار کوچکی داشتند. صورت آنها بیشتر شبیه میمون بود تا انسان. آنها بازوهای بلندی با انگشتان خمیده داشتند که برای بالا رفتن از درخت مناسب بودند. با این حال آنها بر روی دو پا ایستاده و به صورت عمودی راه می‌رفتند.

به گفته لودکه، هنوز مشخص نیست که چه کسی برای اولین بار شروع به خوردن گوشت به عنوان منبع غذایی کرد؟ این کار چه زمانی آغاز شد؟ و چه زمانی گوشت به منبع غذایی مهمی تبدیل شد که توانست منجر به تغییرات مورفولوژیکی شود؟»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا