کاموفلاژ، مناسب‌ترین روش برای پوشاندن و کاور نواقص پوست

سایت برترین ها
در برخی افراد گاهی با وجود استفاده از برند‌های خوب لوازم آرایشی و روش‌های آرایشی بازهم نتیجه مطلوب و دلخواه به دست نمی‌آید. منظور ما از نتیجه دلخواه و مطلوب، پوشاندن کامل عیب و نقص صورت است. شاید تاکنون با خودتان فکر کرده باشید که می‌شود برای از بین بردن ماه گرفتگی، جای زخم، التهاب و قرمزی پوست از کرم پودر‌ها استفاده کرد ولی حقیقت این است که استفاده از این مواد حد و مرزی دارد و استفاده بیش از حد آن حتی نتیجه عکس می‌دهد. به نظر شما چه باید کرد؟ جواب این سؤال استفاده از کاموفلاژ است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

کاموفلاژ چیست؟ چگونه استفاده می‌شود؟

کاموفلاژ از روش‌های گریم حرفه‌ای است که برای کاور کردن و پوشاندن انواع جای لک، جوش و تیرگی‌ها و روشنی‌های پوست استفاده می‌شود. از این طریق می‌توان برای آراستن یک صورت بی‌نقص جهت هماهنگی بیشتر پوست با دیگر اجزای صورت، استفاده کرد. کاموفلاژ‌ها از آن دسته لوازم آرایشی و گریمی هستند که در پایه کار مورد استفاده قرار می‌گیرند و زیرساخت محسوب می‌شوند؛ به‌علاوه، موجب پایداری بیش‌تر دیگر لوازم آرایشی و گریمی بر روی پوست می‌گردند.
کاموفلاژ یک ترکیب فشرده است؛ به همین علت می‌توان از آن برای پوشاندن نواقص بهره گرفت. برای مثال، بعضی از خانم‌ها از داشتن جوشگاه و جای جوش خود ناراضی هستند و می‌خواهند با انجام گریم حرفه‌ای، این ناهمواری به چشم نخورد که بهترین روش، استفاده از کاموفلاژ است. بعضی بانوان هم هستند که پوست نازک دارند و مویرگ‌های پوستشان پیداست. گاهی که قصد دارید تاتو و… را پوشش دهید برای کاور کردن انواع تاتو‌ها مانند تاتو چشم، هاشور ابرو و تاتو لب هم استفاده از کاموفلاژ روش مناسبی است.
بنابراین، اگر می‌خواهید در آرایش صورت و گریم خود حرفه‌ای باشید، بهتر است کاموفلاژ را حتماً در فهرست لوازم گریم خود داشته باشید. در این روش با تیره و روشن کردن بخش‌هایی از صورت، به آن جذابیت خاصی می‌بخشد. از آن جایی که کار با کاموفلاژ یکی از پراهمیت‌ترین بخش‌های آرایش است، باید بطور خیلی دقیق و با ظرافت خاصی انجام شود. همچنین داشتن اطلاعاتی از کاربرد هر یک از رنگ‌ها هم مهم است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
کاموفلاژ دائمی چیست؟

نحوه استفاده از کاموفلاژ در گریم به صورت حرفه‌ای 

در شروع کار مقدار مناسبی از کاموفلاژ را برمیداریم. سپس مقداری را که جدا کرده‌ایم را به پشت دست و روی پوست قرار می‌دهیم تا با گرمای دمای بدن مقداری نرم و قابل مصرف شود. سپس به مقدار لازم از کاموفلاژ را با قلم موی مناسب برمی‌داریم و روی جایگاه موردنظر پوست صورت بصورت ضربه‌ای و نقطه‌ای می‌زنیم. سپس یک اسفنج مناسب را برمی‌داریم و آن را با مقداری آب مرطوب می‌کنیم و در پایان کاموفلاژ روی پوست را با اسفنج روی پوست پخش می‌کنیم تا وضعیت یکپارچه‌ای به خود بگیرد.
پس از این مرحله به سراغ کرم پودر مایع یا پنکک می‌رویم. کرم پودر را روی تمام صورت می‌زنیم و همه جا را خوب پوشش می‌دهیم. در پایان موادی که روی پوستمان بود را فیکس می‌کنیم و برای تثبیت کردن نیاز به پودر فیکس داریم که این کار دوام و پایداری آرایش را به طور قابل توجهی بالا می‌برد. توجه کنید که هیچوقت از ماده کاموفلاژ برای زیر پلک استفاده نکنید؛ زیرا بافت بسیار سنگینی دارد و باعث ماسیدگی روی پوست می‌شود.

کاموفلاژ و انواع رنگ‌های آن

کاموفلاژ یک کرم گریم حرفه‌ای است که رنگ‌های مختلفی را دارد. هر رنگ مخصوص کار خاصی است که در ابتدا باید بدانیم که هدف ما از این کار چیست و سپس به دنبال انتخاب رنگ مناسب برویم.
• کاموفلاژ سفید: از این رنگ از کاموفلاژ برای داشتن رنگ روشن در صورت و با ترکیب با فون‌های دیگر استفاده می‌شود. همچنین در مدل سایه‌های برش‌دار برای ایجاد برش مورد استفاده قرار می‌گیرد.
• کاموفلاژ زرد: گا‌هاً به‌عنوان رنگ مکمل با برخی فون‌ها میکس و ترکیب می‌شود. استفاده دیگر کاموفلاژ از زرد، برجسته کردن قسمت‌هایی از صورت، که به صورت طبیعی فرورفتگی دارند نیز است. به بیانی دیگر برای پرتر نشان دادن قسمت‌هایی از صورت جهت زیبایی بیش‌تر استفاده می‌شود.
• کاموفلاژ زیتونی: از کاموفلاژ زیتونی برای پوشاندن لک، آکنه و ماه گرفتگی‌های قرمز رنگ صورت استفاده می‌شود.
• کاموفلاژ نخودی: کاموفلاژ نخودی رنگ خوبی برای مخفی کردن گودی و کبودی زیر چشم است.
• کاموفلاژ بژ هلویی: رنگ هلویی یک رنگ زیبا و چشمگیر است. به همین علت کرم پودر‌های هلویی رنگ، طرفداران خاص خود را پیدا کرده‌اند. به همین علت از کاموفلاژ هلویی برای نشان دادن شادابی هرچه بیش‌تر صورت و همچنین پرتر نشان دادن صورت استفاده می‌شود.
‌ کاموفلاژ بژ نارنجی: برخی از پوست‌ها به علت نازک بودن مویرگ‌هایشان آشکار می‌شوند. مویرگ‌هایی با رنگ بنفش و آبی که برای پوشاندن این مسأله از کاموفلاژ بژ نارنجی استفاده می‌شود. البته کاربرد دیگر آن برای رنگ دادن به پوست‌های مات و کدر نیز است.
• کاموفلاژ ارغوانی: برخی پوست‌ها بی‌رنگ و روح هستند و رنگ پریده و اصطلاحاً رنگ مهتابی دارند. از این کاموفلاژ برای جان بخشیدن و روح دادن به صورت‌های بی‌حال استفاده می‌شود.
• کاموفلاژ نارنجی و بنفش: از ترکیب این کاموفلاژ‌ها برای کاور کردن و پوشاندن پوست‌های خاکستری رنگ استفاده می‌شود.
‌ کاموفلاژ قهوه‌ای: برای برنزه و تیره کردن پوست مناسب است. همچنین برای تیره کردن و کوچک کردن بخش‌هایی از صورت مانند بینی به کار می‌رود.
• کاموفلاژ قهوه‌ای تیره: برای کشیدن و طراحی ابرو با الکل قابل استفاده است.
کاموفلاژ دائم با دستگاه چیه و چه کاربردها، مزایا و معایبی داره؟ - ویرگول

سخن پایانی

کاموفلاژ، مناسب‌ترین روش برای پوشاندن و کاور نواقص پوست به‌حساب می‌آید. در این زمینه شما می‌توانید تنوع رنگی بالایی را شاهد باشید که می‌توان به ارغوانی، بژ هلویی، نخودی، زرد، سفید و… اشاره داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا