غذاهای ممنوعه برای مبتلایان به کم کاری تیروئید
مصرف برخی غذاها درمان عارضه کمکاری تیروئید را دچار اختلال خواهد کرد.
غذاهای حاوی سویا
مدتهاست که نگرانی در مورد اثرات منفی احتمالی برخی ترکیبات موجود در سویا به نام “ایزوفلاونها” روی غده تیروئید وجود دارد. برخی از محققان بر این باورند که مصرف بیش از حد سویا ممکن است خطر کمکاری تیروئید را افزایش دهد.
سبزیجات چلیپایی
شاید شنیده باشید که در صورت کمکاری تیروئید باید از سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی پرهیز کنید. تحقیقات نشان داده که این سبزیجات ممکن است با تولید هورمون تیروئید بخصوص در افرادی که دچار کمبود ماده معدنی یُد هستند، تداخل داشته باشند.
غذاهای چرب
مشخص شده است که چربیها توانایی بدن برای جذب داروهای جایگزین هورمون تیروئید را مختل میکنند. چربیها همچنین ممکن است با توانایی تیروئید برای تولید هورمون نیز تداخل داشته باشند. برخی از متخصصان توصیه میکنند که تمام غذاهای سرخشده را از رژیم خود حذف کنید و مصرف چربی از منابعی مانند کره، سس مایونز و مارگارین را کاهش دهید.
غذاهای فرآوریشده
غذاهای فرآوری شده معمولاً سدیم زیادی دارند و افراد مبتلا به کمکاری تیروئید باید از مصرف سدیم خودداری کنند. داشتن تیروئید کمکار خطر ابتلا به فشار خون بالا را در فرد بیمار افزایش میدهد و سدیم بیش از حد این خطر را بیشتر میکند. طبق گفته انجمن قلب آمریکا، افرادی که در معرض خطر فشار خون بالا هستند، باید مصرف سدیم خود را به ۱۵۰۰ میلیگرم در روز محدود کنند.
فیبر بیش از حد
دریافت فیبر کافی برای شما مفید است، اما مصرف بیش از حد آن میتواند درمان کمکاری تیروئید شما را پیچیده کند. بنا به توصیه متخصصان، بزرگسالان باید ۱۴ گرم فیبر به ازای هر ۱۰۰۰ کالری در رژیم غذایی مصرف کنند. مصرف بیش از حد فیبر همچنین میتواند در جذب داروهای جایگزین هورمون تیروئید اختلال ایجاد کند.
قهوه
مطالعات نشان داده که کافئین نیز مانع جذب داروهای جایگزین هورمون تیروئید میشود. سعی کنید این داروها را حتما با آب مصرف کنید. همچنین حداقل ۳۰ دقیقه پس از مصرف دارو از مصرف کافئین اجتناب کنید.
الکل
مطالعات نشان دادهاند که مصرف الکل میتواند هم سطح هورمون تیروئید در بدن و هم توانایی تیروئید برای تولید هورمونها را تخریب کند. به نظر میرسد الکل اثر سمی بر غده تیروئید دارد و توانایی بدن برای استفاده از هورمون تیروئید را سرکوب میکند. در حالت ایدهآل، افراد مبتلا به کمکاری تیروئید باید الکل را به طور کامل قطع کنند.
آزمایشگاه پاتوبیولوژی آسام
تهران، خیابان شریعتی، پل رومی، روبروی مترو قیطریه، پلاک ۱۸۲۶
انجام کلیه آزمایشات تخصصی و پاتوبیولوژی
نمونه گیری و آزمایش جهت انواع آزمایشات در منزل و محل کار سرتاسر تهران
خونگیری تخصصی از نوزاد، غربالگری بارداری و تست HPV
دارای پارکینگ اختصاصی
طرف قرارداد با کلیه بیمه ها
آزمایش نوزادان در محل
ثبت درخواست تست در منزل
غربالگری بارداری
آزمایشات مخصوص پیوند
بخش ملکولی با تکنیک PCR
پاتوبیولوژی – تشخیص و درمان در آزمایشگاه آسام
تست های بیماریهای منتقله از راه جنسی (STD)
آزمایش HPV
انجام تمامی آزمایش ها توسط به روز ترین دستگاهها
لاین تخصصی پاتولوژیساعات و روزهای کاری:
شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۶.۵ صبح تا ۸ شب
پنجشنبه از ساعت ۶.۵ صبح تا ۶ بعد از ظهر
جمعه از ساعت ۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر