راه حل های کشورهای جهان در مقابله با اعتیاد جوانان به شبکه های اجتماعی

سایت برترین ها

استرالیا با ارائه لایحه ممنوعیت دسترسی کودکان زیر ۱۶ سال به شبکه‌های اجتماعی، به جمع کشورهایی پیوست که برای مقابله با اعتیاد دیجیتال جوانان تلاش می‌کنند. کشورهای مختلف پیش از این تلاش کرده‌اند با تصویب قوانینی همچون اعمال جریمه‌ها یا وضع ساعات منع فعالیت، این مسئله را حل کنند.

این روزها، والدین نگران‌تر و کودکان روز به روز به شبکه‌های اجتماعی معتادتر می‌شوند. در فرانسه، عضویت در شبکه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال اصولاً ممنوع است و نوجوانان بین ۱۳ تا ۱۵ سال نیز به رضایت والدین نیاز دارند.

در چندین مطالعه به تأثیرات منفی و مخرب شبکه‌های اجتماعی اشاره شده است. آخرین مورد، گزارشی است که در فرانسه در اواخر ماه آوریل با همراهی کمیسیونی متشکل از کارشناسان انجام شد. این گزارش استفاده از تلفن همراه را از سن ۱۱ سالگی به بعد توصیه می‌کند و استفاده از تلفن هوشمند پیش از ۱۳ سالگی و دسترسی به شبکه‌های اجتماعی پیش از ۱۵ سالگی را مناسب نمی‌داند، چرا که این کمیسیون بر «ماهیت اعتیادآور» این شبکه‌ها تأکید کرده است.

در اسپانیا، اکنون برای افتتاح یک حساب کاربری و اتصال به تیک‌تاک، اینستاگرام یا ایکس به اجازه والدین نیاز است. آژانس حفاظت از داده‌های اسپانیا (AEPD) اعلام کرده است که روی توسعه یک سیستم شناسایی کار می‌کند تا از دور زدن افراد زیر سن قانونی هنگام ایجاد حساب‌های خود جلوگیری کند.

چین پیشتاز مبارزه با اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی در جهان است. این کشور رابطه جوانان با صفحات نمایش را بسیار جدی می‌گیرد، که البته به آن اجازه می‌دهد علاوه بر مقابله با اعتیاد دیجیتال، کنترل سیاسی بیشتری بر جمعیت خود و همچنین شرکت‌های فعال در این حوزه اعمال کند.

منبع وب‌سایت یورونیوز

پوست و زیبایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا