خرید سالم یا وسواس غذایی

اعتماد مصرفکنندگان به شرکتها در حال از بینرفتن است و عباراتی مانند «طبیعی»، «کمکربوهیدرات» و «پروتئین بالا» گاهی فقط ابزار بازاریابی برای فریباند
در سالهای اخیر، با گسترش اپلیکیشنهای اسکن مواد غذایی و رشد روزافزون فعالیت چهرههای تاثیرگذار حوزه سلامت در شبکههای اجتماعی، رفتار مصرفکنندگان در خرید خوراکیها هم به میزان قابلتوجهی تغییر کرده شده است، به طوری که گزارشی جدید نشان میدهد ۸۴ درصد خریداران اکنون اقلام مصرفی خود را تحتتاثیر توصیههای تولیدکنندگان محتوا در فضای مجازی، انتخاب میکنند.
به گزارش یاهولایف، بتانی اسکریک، مشاور آداب معاشرت و بنیانگذار شرکت «چارمینگ دیپلمات» (Charming Diplomat)، از جمله از مصرفکنندگانی است که نگاهش به خرید مواد غذایی پس از بارداری تغییر کرد و تصمیم گرفت با بررسی مواد تشکیلدهنده غذاهایی که مصرف میکند، آگاهانهتر انتخاب کند. به همین منظور او استفاده از «یوکا» (Yuka) را شروع کرد؛ یک اپلیکیشن موبایلی با ۵۵ میلیون کاربر برای اسکن مواد غذایی و لوازم آرایشی که کیفیت تغذیهای و ایمنی محصولات را ارزیابی میکند.
اکنون او با واقعیتهای تغذیهای پشت بسیاری از غذاهای فوق فراوریشدهای که قبلا میخرید، مثل نودلهای آماده، کیکهای بستهبندی و تنقلاتی که برای کودکان تبلیغ میشوند، روبرو شده است و میگوید دیگر نمیتواند با خیال آسوده آنها را بخرد و این اپلیکیشن زندگی و سلامتی او را تغییر داده، هرچند مبلغ فیش خریدهایش را هم بالا برده است.
آمرا بگانویچ، موسس نشان تجاری «کالرفول ساکس» (Colorful Socks) نیز میگوید از زمانی که به استفاده از اپلیکیشن «تینک درتی» (Think Dirty) روی آورد، هزینههایش «کمی بیشتر» شده است. این اپلیکیشن به کاربران کمک میکند مواد سمی بالقوه در محصولات خانگی، آرایشی و بهداشتی را شناسایی کنند. البته او معتقد است که این افزایش هزینه در واقع سرمایهگذاری بلندمدت روی سلامتی و کیفیت زندگیاش است.
با تمرکز اپلیکیشنها، شبکههای اجتماعی و چهرههای اثرگذار حوزه سلامتی بر ایمنی مواد غذایی و سلامتی، مردم در حال تغییر شیوه تغذیه و خریدهایشاناند، حتی اگر این تغییر مستلزم هزینه بیشتر باشد.
منبع: ایندیپندنت_فارسی